NAROČI SVOJ BREZPLAČEN VZORČEK MATCHE

količina vzorčkov je omejena!

Plačaš samo 1€ poštnine

MATCHA TO-GO je matcha tradicionalne kakovosti (2.razred) z eko certifikatom. Je v prikupnih pakiranjih, ki gredo lahko z vami kamorkoli!

Podarimo vam eno pakiranje za pripravo ene do dveh skodelic matche. Vzorec je brezplačen, plačate samo poštnino v vrednosti 1€.

Vsaka oseba lahko naroči samo en vzorček. Količina vzorčkov je omejena, zato vam ne moremo zagotavljati, da bo ta posebna ponudba vedno na voljo.

EKOLOŠKO PRIDELAN IZDELEK (evropski eko certifikat)

JONA CERTIFIKAT (Japan organic & natural foods association)

BREZ GLUTENA, SLADKORJA IN LAKTOZE

VEGANSKI IZDELEK

KAKO POTEKA NAROČILO VZORČKA?

1. Preko obrazca na vaši levi (oziroma spodaj) oddate naročilo brezplačnega vzorčka

2. Na mail boste prejeli podatke za plačilo predračuna v vrednosti 1€.

3. Ko predračun plačate, nam prosim to sporočite s povratnim emailom in vzorček bomo odposlali na vaš naslov.

4. Pogoj za akcijsko ponudbo - vzorček matche je, da vas dodamo na našo email listo. Na listo boste avtomatsko dodani z izpolnjenim obrazcem.

5. Uživajte v preizkušanju matche!

Priprava matcha čaja & matcha latte


Tradicionalna priprava matche

Vodo segrejte do 80 stopinj Celzija (malce pred vretjem). Uporabite »chashaku«, da odmerite dve žlički (približno pol zvrhane čajne žličke) matche.

V skodelico najprej daste matcho, nato jo prelijete z malce vroče vode in jo dobro premešate z metlico »chasen«.

Mešate tako, da po dnu skodelice hitro rišete črko W ali M, da se razbijejo vse grudice in se na vrhu čaja ustvarijo mehurčki. Dolijete še preostanek vode in napitek je pripravljen.


Priprava matcha latte

Osnovo pripravite enako kot pri tradicionalni matchi, le da jo zmešate z manj vode, recimo zgolj z enim decilitrom. Nato v ločeni posodici segrejete izbrano mleko (predlagamo, da izberete rastlinsko mleko, ki je mastno – sojino, mandljevo, kokosovo, mleko iz indijskih oreščkov), saj bo tako okus bolj poln, mleko pa boste lahko spenili.

V skodelico, kjer ste že pripravili osnovo za matcho, dolijte nekaj toplega mleka in ga z ročnim penilcem dobro spenite (za nekaj eur ga dobite v vsaki bolje založeni trgovini). Nato dolijte še preostanek mleka in sladkajte po želji – matcha se odlično obnese v kombinaciji z medom. Uživajte v pregrešno dobri matchi latte!

Naročite svoj vzorček matche!